29/6/09

PENÚLTIM DIA DE CAMPUS

Hola,

avui ha estat una dia comprimit. Al mati com cada dia entrenaments, piscina i dinar. Estem ja a les acaballes del campus i el cansament en els jugadors/es es comença a notar. Tot i així, els entrenadors/es estem molt contents ja que els jugadors/es posen molta intensitat i ganes als entrenaments.

A la tarda sessió de fotos (a l'apartat de fotografies podreu veure les fotos oficials del campus amb els equipatges d'enguany). Després, competicions d'aigua. Tots plegats hem quedat ben remullats!!

Avui les competicions de la tarda, per una banda ALL STAR , dos equips triats pels nens/es i formats també pels jugadors/es del campus s'enfrontaven entre ells. Ha estat un partit molt igualat on hi ha hagut empat ( a l'apartat de fotografies també podeu veure els membres que formaven cada equip).

I per altra partits jugadors/es vs entrenadors/es, cada grup de treball dels matins s'ha enfrontat contra els entrenadors/es del campus.

Ara anem agafar una mica de força pel vespre que ens espera el repartiment de premis i una petita festa que hem preparat pels nens/es!

Fins demà!

Anna Farrés

FOTOS

Bon dia!

Per poder veure les fotos de cada dia podeu clickar sobre la fotografia del campus que apareix a la pàgina principal, i posteriorment clickar a les meves fotografies o "galeria de fotos". Allà trobareu tots els àlbumns de cada dia.