28/6/10

Dilluns

Avui el vespre hem anat a fer el gelat al poble. Era el dia que els nens/es podien aprofitar per trucar a casa però la cabina del poble estava espatllada.
Disculpem les molèsties, de totes maneres no patiu perquè tots/es estan molt bé!!!

Dilluns, 28 de juny

Avui ens hem llevat, com cada dia a les 8:45. Hem esmorzat i hem anat cap al poliesportiu a entrenar. Hem escalfat, hem estirat i després hem començat a entrenar, quan hem acabat hem anat a la piscina. No ens hem pogut banyar gaire estona perquè feia fred i estava a punt de ploure.
Hem dinat i després hem fet el mundial. Avui com que plovia hem jugat a l'UNO, a tenis taula i hem acabat les banderes.
Després hem anat al pavelló on hem fet les finals de les diferents competicions i uns 5c5.
Hem tornat cap a Santa Marta i hem tingut una estona de temps lliure.

Ara anirem a sopar i després cap al poble a fer el gelat!!

(Isaac Sallent i Marc Preseguer)

Dilluns 28 de Juny

Avui el sol no ens acompanya ....

Avui ens hem llevat una mica mes tard del normal, per culpa de la MAR que s'ha adormit. Ens hem vestit, hem anat ràpid a esmorzar, perquè teniem molta gana, i després hem marxat cap al pavelló a entrenar.
Com cada mati, hem practicat el contratac, els passes i el tir. Fins i tot hem jugat a seguir l'entrenador tot botant la pilota per les grades !!
LLavors hem anat a la piscina. Però quan feia poca estona que havien arribat els grans, hem hagut de marxar ràpid, ja que estava el cel molt tapat, tronava i estava apunt de ploure, i hem tornat correns cap a la casa.
Mentre ens esperàvem per a dinar, ens hem explicat acudits i els monitors ens han posat música.
Per a dinar, la PEPI ens ha preparat costelles, arròs i iogurt.
Mentre dinàvem a plogut força. Ara a la tarda votarem per escollir els jugadors del campus que demà formaran part del ALL STAR, i a mes farem competicions del mundialet.

( David Camprubi i Pau Verdaguer )